Субота, 20.04.2024, 17:12 Вітаю Вас Гость

Меню сайту
Разделы новостей
Статті [2]
Наше опитування
Я б зіграв, але ...
Всего ответов: 241
Головна » 2014 » Листопад » 5 » Пейнтбольний пістолетник (частина 1)
Пейнтбольний пістолетник (частина 1)
12:27

Дуже хочеться спробувати кілька популяризувати тему пістолетника в тактиці зробивши свого роду "гайд", бо, за моїми спостереженнями, кількість їх вкрай невелике. На жаль, пістолети в переважній більшості випадків використовуються тільки в спеціалізованих пістолетних-помпових іграхі, або беруть як запасну зброю, хоча я вже більше року з задоволенням граю ними як основною зброєю проти електронників (у тому числі люксів) і показую непоганий ККД. За рік гри з пістолетами в таких клубах, як Гвардія, Екстрім Плей, Полігон, Топ Ган, Зірниця я ні разу не бачив братів по зброї і мене це дещо засмучує. 
 
1. Загальні відомості 
2. Все про екіпіровку 
3. Особливості поведінки на поле 
4. Відео про пістолетника 
 
  Загальні відомості 

 
Пістолети МОЖНА І ТРЕБА використовувати як основна зброя, з ними з успіхом можна протистояти противнику будь-якого рівня підготовки і з будь-яким обладнанням. 
Пістолети це СТИЛЬ І УНІКАЛЬНІСТЬ. Чи багато ви бачили гравців, що спеціалізуються на пістолетах? 
Пістолети дозволяють поглянути на пейнтбол абсолютно ПО НОВОМУ, гра з ними кардинально відрізняється від будь-яких інших типів маркерів. 
Пістолети це ЕКОНОМІЯ. За цілий день гри у мене в середньому йде половина пакета куль, інакше кажучи близько 250. У той час, як мої сокомандніка витрачають по коробці мінімум, мені коробки вистачає на ~ 8 ігор. 
Пістолети це ПЕРЕВІРКА НАВИЧОК І ЇХ РОЗВИТОК, з ними виробляються цілком специфічні навички, які з звичайним маркером важко виробити. 
Початковий комплект пістолетника варто ДЕШЕВШЕ, ніж первинний комплект приемлимой електроніки та спорядження до неї. 
Пистолетчик завжди підбирає і переробляє спорядження ПІД СЕБЕ, багато що припадати підшивати або створювати самостійно, отже наша екіпіровка унікальні. 
 
Давайте розберемо основні особливості пістолетів, розберемо їх переваги та недоліки: 
1. Пистолетов необхідно мати ДВА. 
Я не випадково постійно писав про них у множині. Однак, забудьте про кінематограф, стрілянину по македонською та іншу єресь. Стріляти з двох рук можливо і навіть іноді необхідно, але вкрай незручно, важко прицілитися. 90% гри я проводжу з одним пістолетом в руці. але: 
-другий Пістолет необхідний, коли в ближньому бою в основному закінчуються кулі 
-другий Пістолет необхідний, щоб під час перезарядки першого же не бути беззахисним 
-З Двох рук можна ефективно вести не прицільний вогонь на придушення, не давати противнику висунутися з укриття, коли ваші сокомандніка переміщуються 
-З Двох рук в ближньому бою можна підвищити свій загальний боєзапас в два рази 
-Якщо Щось трапитися з одним пістолетом (а на майданчиках всяке буває, звичайний гравець може тільки вийти) ми залишаємося практично повністю боєздатні! 
-з'являється Можливість використовувати прийом Double Tap, тобто одночасний разовий постріл з обох стволів в противника (підвищення шансу розколу) 
2. Пістолети малогабаритних. 
Навіть самі зручні маркери ніколи не зрівнятися з пістолетами по компактності, маневреності та малим габаритам. Пістолетника - королі ближнього бою, в замкнутих просторах і просто, на коротких дистанціях, нам РІВНИХ НЕМАЄ. 
Малі габарити дають нам: 
-Дуже Маленьку площу ураження, в той час, як по звичайному маркеру легко потрапити (особливо в фідер), потрапити по пістолету дуже непросте завдання 
-можливість Стрільби під будь-якими кутами і через будь-яких укриттів 
-Невеликий, Але все таки плюс - займають мало місце в сумках \ валізах 
3. Пистолетчик пересувається ТИХО. 
І це не особисті особливості гравця, а особливості екіпіровки. Пістолетника не носять супергучні при бігу туби і не стріляють сильно демаскирующими струменями. А при правильно підібраній екіпіровці, пересуваються абсолютно безшумно. Ми маємо можливість підійти до вас, шановні електроніщікі, в упор 
4. У пістолетів ОБМЕЖЕНИЙ боєзапасу. 
Тут сперечатися безглуздо. 7-8 куль в магазині, на дві руки виходить 14-16 куль. Сам я ношу з собою 6 запасних магазинів, планую збільшити їх кількість до 8-10. На практиці, обмеженість боєзапасу сильно відчувається тільки перший час, через кілька ігор вирабатативаются навички швидкої перезарядки і знання, скільки осталость куль в магазині без підрахунку в розумі. Хоча це мінус двоякий, обмежений боєзапас виробляє зовсім іншу тактику гри і особливе задоволення від кожного ураженого тобою гравця. Частково проблема вирішується покупкою збільшених магазинів (на кшталт ZetaMag, хоча гра з ними мені не дуже сподобалася). 

5. пістолетника дуже автономно. 
Є через залежність від повітря. Мені 3000 psi на звичайному залізному балоні 0,8 вистачає на цілий день 
6. У пістолетів НИЗКАЯ кучність. 
Тут все відносно. Кучність пострілу сильно залежить від куль і меншою мірою від довжини ствола і його калібру. Наприклад, у TiPX в базі йде стовбур довжиною 6 дюймів і калібру 0.688, мені, чесно кажучи, досить. Можна проблему вирішити невеликим тюнінгом, а саме зміною ствола на стоковий від А5 наприклад. Хоча, мені низька кучність ніколи не заважала і я неодноразово вражав противника на межі прицільної дальності. 
Є також мажор-варіант: кулі з оперенням, "воланчики" (first strike і one2one). Тибериус відразу готовий до стрільби воланами, тіпман після певного тюнінгу. 

7. Пістолети це НАДІЙНІСТЬ. 
Пістолети вкрай не вимогливі в плані техобслуговування. За рік гри з ними у мене жодного разу не виникало з ними проблем. Мив їх під душем (а вам слабо, люксообладателі?), Зрідка змащував, працюють як годинник. 
8. Пистолетчик найшвидший. 
У пістолетника обов'язково повинно бути дві кобури. З вільними руками бігти можна набагато швидше. Швидкість - наше все, на разбежкой ми зобов'язані бути першими!

Автор матеріалу: Malkor (paintball-online.ru) 

Просмотров: 2413 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные Користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ПК"Армада" © 2024 Хостинг от uCoz