Четвер, 25.04.2024, 15:15 Вітаю Вас Гость

Меню сайту
Разделы новостей
Статті [2]
Наше опитування
Я б зіграв, але ...
Всего ответов: 241
Головна » 2014 » Грудень » 6 » Розхідні матеріали.
Розхідні матеріали.
01:02

У будь-якого пейнтбольного маркера є витратні деталі (або «розхідники»), які навіть при абсолютно правильній експлуатації доводиться регулярно міняти. Відразу слід зазначити, що це зовсім не говорить про низьку якість маркера, це абсолютно нормально. У зв'язку з цим, активно граючим пейнтболістам, які прагнуть самі обслуговувати свій маркер, зовсім не погано мати їх запас. Всі розхідники зовсім не дорогі, і мати їх запас зовсім не дорого. Єдина проблема з расходниками - це їх поширеність (наприклад, дістати розхідники для маркерів Tiberius - це щастя), а також для старих, знятих з виробництва маркерів розхідники також не випускаються (їх доводиться якимось чином знаходити, діставати, використовувати б / у або підганяти «нерідні»).

До расходникам відносяться:

  • Перш за все, кільцеві прокладки. Вони входять в стандартний «ремнабір», який йде з усіма новими маркерами. Прокладки слід міняти приблизно раз на сезон - це гарантує нормальну роботу маркера протягом усього наступного сезону. Прокладки - гумові, тому вони бояться пересихання, через що дуже люблять силіконову змазку і не люблять CO2. Їх завдання - герметизація повітряного контуру маркера. Самі по собі вони не особливо міцні, при збірці їх можна зам'яти, порвати або просто загубити. При хоча б одній неправильно встановленої прокладці маркер стріляти не буде. Багато гравців, що мають хороші маркери з прокладками високої якості, сезонної заміною прокладок, як кажуть, не паряться - це не кримінал (від маркера, як від зброї. Життя гравця не залежить), але це, скажімо так, «не по Статуту».
  • Болл-детенти (або держателі шарів). У різних систем маркерів вони різні, хоча є поширені типи, які підходять до багатьох маркерами. До найпоширенішим типам ставляться Spyder і Tippmann (до слова кажучи, Tippmann краще). Решта болл-детенти в чомусь відрізняються (особливо це стосується все того ж Tiberius`а, у якого для кожної моделі маркерів болл-детенти свої), і їх не так просто купити. Дуже гостро проблема з болл-детентамі варто для старих маркерів, оскільки є такі типи, що їх уже однозначно не знайдеш - тільки намагатися вирізати. Тому якщо у вас болл-детенти нестандартні, але є можливість поповнити запас - треба брати.
  • Пружини. У будь-якому маркері є пружини, що зрозуміло. Але одна справа - великі пружини, вони за рахунок своєї потужності умовно «вічні», а інша справа - маленькі, які легко деформуються і втрачаються. 
  • Квадратні запірні гайки. Найчастіше використовуються для кріплення горловини балона на рукоятці. Оскільки вони робляться з м'якого дюралю, а навантаження на рукоятку при встановленому без мамби балоні досить серйозна, то у таких гайок дуже часто зривається різьба. Такі гайки універсальні, в достатній кількості є в будь пейнтбольній технічці. Їх також розумно міняти після кожного сезону активної гри, навіть якщо вони не розбовталися.

Таким чином, слід підсумувати, що правильне розуміння значення росхідників і своєчасна їх заміна дозволяють значно продовжити працездатне «життя» маркера і практично повністю уникнути неприємних поломок під час гри.

Просмотров: 2513 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные Користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ПК"Армада" © 2024 Хостинг от uCoz