П`ятниця, 29.03.2024, 08:54 Вітаю Вас Гость

Меню сайту
Разделы новостей
Статті [2]
Наше опитування
Я б зіграв, але ...
Всего ответов: 241
Головна » 2014 » Листопад » 5 » Пейнтбольний пістолетник (частина 3)
Пейнтбольний пістолетник (частина 3)
12:45

Особливості поведінки на поле. 


В цілому, я будь раунд розбиваю на три основні стадії (поділ грубувате, але тим не менше): 
1. Розбіжка і залив, заняття ключових позицій 
2. Позиційна війна, мінімум пересувань 
3. Винос половини команди (нашої чи противника) / захід у тил, знову активні дії 
 
1. Розбіжка і залив. 
Враховуючи, що до заливу ми не пристосовані, однак екіпірування дозволяє рухатися швидше за інших гравців, наша задача - заняття ключових позицій. Потрібно добігти під обстрілом до центру майданчика? Це ми. Зайняти будівлю, куди противнику бігти менше, отже він там потенційно буде швидше? Це теж ми. Залишатися на респ для нас смерті подібно, пистолетчик на початку раунду повинен бути максимально в русі, чим більше одразу скоротимо відстань, тим краще. Якщо коротенько, для нас перша стадія виглядає так: 
Біг на довгі дистанції-швидкоплинний бій за ключову точку (опціонально, часто супротивник не встигає добігти) -покрепче там сісти 
Якщо виходить на 1 стадії зайти противнику в тил, то відразу йде 3 стадія 
2. Позиційна війна, мінімум пересувань. 
У цю стадію ми представляємо найменшу цінність для команди. З такою ефективністю, як з електронним маркером (та й з механічним, буду чесний), ми скорочувати поголів'я противника не можемо. Найкраще, що ми можемо зробити - спостерігати. Ідеально, якщо противник не знає про вашу позицію. Спостерігаємо, сидимо НЕ висувався, збираємо інформацію. Якщо є рація - повідомляємо своїм що, та як. 
3. Винос половини команди (нашої чи противника) / захід у тил, знову активні дії 
Тут пистолетчик знову прокидається і тут ми відчуваємо себе в своїй тарілці. З'являється варіативність дій, можна заходити противнику в тил і в цілому бути для противника нічним кошмаром. Стріляємо ми напевно, пересуваємося безшумно, використовуємо інформацію по максимуму. У цю стадію можна особливо не напружуючись вибивати по половині команди суперника. Взагалі, третю стадію складно якось систематизувати, вона щоразу виходить унікальною, єдине загальне правило: дії активні починаємо після того, як зайдемо противнику в тил (дійдемо до його респа). 
 
У плані бойової ефективності, єдине, що нам недоступно це залив. Всі інші бойові завдання ми виконуємо не гірше, а багато хто навіть краще гордих власників електроніки. 

складной манеж кровать


 
Думки вголос, не знаю, куди їх включити, просто опишу деякі спостереження (буду потроху оновлювати): 
-Протівнікі Помічають тебе в двох випадках: пряма видимість і по пострілах. Отже, стріляти ми повинні ТІЛЬКИ НАПЕВНЕ, бажано і зовсім не більше 2-3 пострілів, тоді великі шанси, що в загальному шумі гри їх також не помітять. 
-рідкісна Хто з противників покладається на слух, що природно, враховуючи постійні шуми від маркерів на майданчику. Нам подібне непробачно, потрібно привчатися СЛУХАТИ. Слух дає нам дуже багато інформації про розташування противника, особливо якщо ми його чекаємо із засідки. 
-Якщо Противник мене побачив, я ховаюся за укриттям і не справляю абсолютно ніяких дій. Якщо в укритті є щілини, то спостерігаю за ним. Противник може стріляти з цього укриттю, може ще що робити, але через певний час, він починає думати, що я змінив позицію. Чим я нахабно користуюся, чекаючи зручного моменту і всаджує в нього весь магазин. 
ТЕРПІННЯ - це дуже важливий навик, з пістолетами він виробляється просто шикарно. 
-Якщо Я точно знаю, що противник за стіною, у мене, як у пістолетника, є супер-прийом, недоступний в повній мірі власникам маркерів. Просто висунути пістолет із-за рогу і всадити наосліп магазин. З маркером в теорії так теж можна зробити, тільки це не виходить так швидко і пару куль в фідер противник точно пошле, а з пістолетом це проробляється легко, безпечно і безвідмовно. 
-Велика Частина пейнтболістів недооцінює пістолетника. Думаю, пояснювати, які нам це дає переваги не має сенсу Просто рвемо хлоп'ятам шаблон. Особливо це стосується спортсменів, іноді зустрічаються в тактиці.

Просмотров: 1155 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные Користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ПК"Армада" © 2024 Хостинг от uCoz