Четвер, 25.04.2024, 02:34 Вітаю Вас Гость

Меню сайту
Разделы новостей
Статті [2]
Наше опитування
Я б зіграв, але ...
Всего ответов: 241
Головна » 2014 » Листопад » 28 » Що таке газова лінія?
Що таке газова лінія?
15:02

Зазвичай у пейнтболі використовують декілька основних типів газових ліній - макролайн, Мікролайн, сталева газова лінія, плетена газова лінія або газова лінія високого тиску.

"Плетена" газова лінія. Кожен, хто грав в пейнтбол, бачив даний тип газової лінії (Tippmann 98, BT-4 Combat і т.п.). Цей тип газової лінії є найпоширенішим у зв'язку з його доступністю. Виготовляється дана газова лінія з декількох шарів металевого плетеного каркасу, сполученого полімерами. Такі газові лінії бувають обмеженої довжини, але не можуть бути від'єднані або вкорочені як макролайн або Мікролайн. Основний плюс таких газових ліній в тому, що вони майже ніколи не травлять повітря. Максимальний тиск, який витримує така газова лінія - 1200 psi (по техпаспорту). Але поки у вас все в порядку з балоном, газової лінії нічого не загрожує. З мінусів такої газової лінії: обмежена кількість розмірів, неможливість зняти і встановити дану газову лінію без додавання різьбових герметиків і всього один колір.

Макролайн в 90% випадків ви побачите на Hi-End маркерах, він також буде прекрасно працювати і на всіх інших. Для з'єднання макролайна з газовою системою вашого маркера, знадобляться спеціальні фітинги (macroline fittings), які його фіксують. Сам по собі макролайн є пластиковим шлангом. Макролайн зручний тим, що ви легко можете його замінити або підрізати його під необхідну вам довжину. Також макролайн випускається в різних кольорах. Але у макролайна є й мінуси. Наприклад, через зношування фітингів або самого макролайна, в місці з'єднання може почати травити. Найчастіше, такі проблеми вирішуються тим, що макролайн можна просто підрізати.

Мікролайн дуже близький до макролайну, але він тонше і зроблений з іншого матеріалу. Його можна зустріти всередині відносно старих маркерів Planet Eclipse, в маркерах Autococker, Bob Long і т.п. Мікролайн НЕ рекомендуесть використовувати з більшістю маркерів, навіть якщо маркер працює на низькому тиску. Так як запас міцності у нього набагато нижче ніж у макролайна. Також Мікролайн використовує інший тип фітинга.

 


Газова лінія високого тиску (шланг високого тиску) такий шланг використовується в Мамбо. Іноді його плутають з макролайном. Але на відміну від нього, даний шланг має дуже великий запас міцності (зазвичай 3000 psi) і не може бути від'єднаний від фітингів і, як наслідок, його не можна обрізати під потрібну довжину.

www.nochuem.ru

 


Сталева газова лінія - найдорожчий варіант з усіх і самий важко реалізований. Кожна сталева газова лінія робиться під замовлення. Найголовніша перевага сталевий газової лінії - вона вічна.

Просмотров: 1323 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять Коментарі могут только зарегистрированные Користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ПК"Армада" © 2024 Хостинг от uCoz